mandag den 7. januar 2013

▲▲ Forfra ▲▲Hey alle læsere.

Som I kan se, har jeg slettet alle mine indlæg på bloggen. Jeg føler bare, at bloggen ikke har været god nok. Den har ikke været, som jeg gerne ville have den skulle være. Jeg har ikke været særlig tilfreds med bloggen. Og efter over et år, har bloggen stadig ikke opnået nogen form for succes. Jeg har stadig under 100 læsere. Ikke fordi at det egentlig gør noget.
Jeg vil ikke stoppe med at blogge. - For jeg absolut elsker det. 
Men jeg vil gerne forandre bloggen. Jeg vil gerne gøre den bedre, mere spændende. Jeg vil gerne have en blog, som folk rent faktisk gider at læse. Jeg vil gerne have kommentarer til mine indlæg. Ikke dem som nærmest er en reklame til deres egen blog. Men kommentarer som viser, at de rent faktisk interesserer sig for min blog.
Jeg vil gerne starte forfra.

Ærligt talt ved jeg ikke hvor anderledes, mine indlæg kommer til at være. Og jeg ved heller ikke, om bloggen bliver "bedre" og vil tiltrække flere læsere. Jeg ved bare, at jeg vil fokusere mere på mine indlæg og lave dem grundigt og med omhu. Jeg vil hellere lave færre, men gode indlæg, i stedet for mange med utroligt kedelige og nederen indlæg. Jeg vil være mere personlig i mine indlæg. Jeg vil være mig selv. Men kære læsere. Jeg har også brug for jeres hjælp! Kommenter på bloggen! Skriv jeres meninger! Fortæl mig hvad det er, I gerne vil have fra mig! 

Dette år er kun lige startet. Så jeg tænkte, at det var det perfekte tidspunkt til en ny begyndelse.Og jeg har absolut ingen anelse om, det her bliver en succes. 

Kram.
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

6 kommentarer:

 1. Jeg synes at det er en rigtig fin blog du har dig :) Enkel og til at finde ud af. God kombination af billeder og tekst. Og så skriver du også godt og letlæseligt, uden for mange stavefejl, så det er jo dejligt ;)

  Synes faktisk at du har en fin blog :) Og ja, det kan godt være at den måske ik er så stor ligenu, men man skal jo starte et sted, og jeg tror personligt på, både som blogger men også i mange andre henseender, at hvis man bare bliver ved at køre på og prøver at tage de hints, råd og inspiration til sig, som man får. På den måde udvikler man sig, og på et tidspunkt skal folk nok få øjnene op for det man laver (selvom man nok ik kan komme uden om, at du også må lidt ud og promovere den). ;)

  Så bare klø på, og held og lykke med det :)

  Kh. Anna-Sophie
  www.annasophie-pocahontas.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anna-Sophie! Og mange gange i lige måde :)! Det er vildt svært at bryde igennem, men jeg vil helt sikkert blive ved med at prøve!

   Slet
 2. Nu har jeg ikke været forbi din blog før - Jeg opdagede den først lige nu, da du havde været så sød at kommentere på min blog idag - Så derfor kan jeg heller ikke rigtigt udtale mig om dine tidligere indlæg. Men jeg vil helt sikkert smutte forbi igen fremover, og se hvad du finder på af spændende ting :)
  Jeg håber heller ikke det var første og sidste gang, du kiggede forbi min blog :)

  Jeg kan sagtens følge dig i det du skriver, jeg har det på samme måde ind i mellem.
  Man vil jo gerne gøre bloggen til det bedste man overhovedet kan, og man kan være meget kritisk selv, specielt hvis man kun føler at folk kommenterer, fordi de vil opnå læsere på deres egen blog :/ Og jeg kan kun give dig ret, det er vildt svært at bryde igennem!

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de fine ord, Louise :)! Jeg vil helt sikkert læse din blog noget mere. Elsker din stil!

   Knus!

   Slet
 3. Jeg kan ikke udtale mig om hvordan din blog var før, men jeg har da rullede på musen hele vejen hertil fordi jeg syntes at den var god og spændende at læse, så noget må du gøre rigtigt! <3 vil helt klart følge med i fremover! og tillykke med din "ugens blogger" på viunge! skønt du har fået dit "gennembrud!"

  Kys, kys kys! Maria!
  http://den-lilla-giraf.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Wauw, mange tusinde tak for de fine ord! Det betyder så meget<3!

   knus<3

   Slet