søndag den 2. juni 2013

We gotta keep moving onJeg kan ikke rigtig forstå, at det hele er slut. De mennesker jeg har gået op ad hver dag i så mange år, skal jeg nu tage afsked med. Jeg føler mig helt tom, men er SÅ taknemmelig for alle de gode år. Min klasse er noget helt særligt og jeg vil bestemt aldrig glemme dem. Heldigvis bliver vi alle samlet en aller sidste gang til dimissionen!

"Never  thought I'd walk away with so much joy but so much pain"


Denne sang beskriver situation mere end perfekt! 

- Jeg havde ellers den bedste sidste skoledag! Vi startede dagen ud med fælles morgenmad hele årgangen. Så skulle vi fremføre showet, hvor min klasse lagde ud. Så gik det ellers vildt for sig ude i vandzonen, hvor ALLE blev gennemblødte. Senere tog vi ud og spiste kinesisk og om natten gav vi den vidst rimelig meget gas til feeeeeest! Det var den herligste dag!


"Memories I'll always save"


6 kommentarer:

 1. Lyder super fedt! Selvfølgelig ærgerligt, at du snart skal sige farvel til din klasse, jeg har heldigvis et år tilbage:) Og go video I fik lavet;)

  http://amandadamtoft.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, husk at nyde den tid med din klasse :)! - mange tak!

   knus

   Slet
 2. Super fin blog du har, elsker jeres 9.A video! håber du havde en dejlig dag :)
  kig forbi min blog hvis du får lyst :)

  //Line
  http://linebiine.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er glad for, at du kan lide den! Jeg havde en F A N T A S T I S K dag! Jeg kigger forbi :)

   knus

   Slet
 3. Åh lyder virkelig fedt! der må være mange blandede følelser. Har det ihvertfald selv mega underligt med aldrig at gå i klasse, med min klasse igen :-))

  http://emiliesaltogintet.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er SÅ mange blandede følelser! Det bliver så underligt ikke at skulle gå op og ned ad de samme mennesker hver dag længere....

   Knus :)

   Slet