tirsdag den 29. januar 2013

Black|White





Jakken og strømperne er nye, og man holder virkelig varmen i begge ting! Men I kommer til at høre om mine new in's i en haul-video. Kan I lide outfittet?

Jeg har projektuge lige nu, og det er mega afslappende samtidig med, at det er hårdt. Afslappet fordi man selv bestemmer alt. Hårdt fordi at man virkelig skal få noget godt ud af, den tid man har. Senere skal jeg til orienteringsaften på Egedal Gymnasium. Måske kan det give mig et klarere indblik i det gymnasium-liv, som jeg har tænkt mig at springe ud i næste år. 

Herligt musik til ørene.


mandag den 28. januar 2013

A little gold



▲ Jeg tog de her billeder af min DIY-sweatshirt for et par dage siden og glemte helt at poste dem, haha. Men her har I dem!▲ 

Og nu må jeg ha' lov at slippe mit indre teenage-jeg fri. HOLD KÆFT HVOR ER LIVET EGENTLIG HÅRDT NOGLE GANGE. Ej men jeg har så svært ved at beskrive mit fucking liv. Jeg kan jo godt lide mit liv og at leve. Men altså. Hvorfor skal der være så mange fandens forhindringer og beslutninger i livet? Det frustrerer mig. Jeg føler mig så tom og fortabt lige nu - af alle al verdens grunde. Gid at man faktisk kunne være fucking yolo og skide på alt. Men i sidste ende kommer man sgu alligevel ingen vegne med det. Men det her er sgu sikkert bare en eller anden skide (irriterende) fase som mange går igennem. Nedtur.

- Jeg har forresten købt mange ting på det seneste og overvejer lidt at lave en haul-video. Kunne I være interesseret i det?

onsdag den 23. januar 2013

Comfy





Et lille dagens beklædning. Strikken og skoene er bare noget af det dejligste i verden. - Åh, så behageligt! Og jeg er så glad for min bodychain, som jeg fik til min 15-års fødselsdag.

▲Jeg har tænkt mig at lave en giveaway snart. - Som en lille tak til jer læsere! Har I nogle specielle ønsker til, hvad giveawayen kunne være? Alle foreslag tages med kyshånd!▲ 

(Husk at følge mig på BlogLovin'!)

mandag den 21. januar 2013

Please hurry up a bit








Jeg savner... Nej, jeg fucking savner sommer, sol, og lækkert vejr. Jeg savner at rejse med min familie. Jeg savner tonsvis af lækker is på varme sommerdage. Jeg savner at rende rundt i korte shorts og store tees. Jeg længes efter sommer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til, at vejret bliver så varmt, at jeg kan bruge mine nye DIY nitte-shorts. Jeg er ved at være godt træt af vinter-vejret. Godt nok er det smukt. Men det er fandeme også koldt!

Kære sommer: Jeg glæder mig til at mødes med dig igen.

lørdag den 19. januar 2013

∞Four rings∞





På overstående billeder ser I fire af min yndlings ringe og jeg er så vild med dem alle sammen.

▲1. Den første ring er købt på eBay. Jeg elsker detaljerne på den, og den er sådan en fin detalje til et mere nedtonet  outfit.
2. Ring nummer to er også fra eBay. Den er så fin, så fin! Godt nok er der en kat på, men jeg synes stadig, at denne ring formår at forholde sig rimelig basic.
3. Den tredje ring er fra glitter og hang oprindeligt sammen med et arm-cuff, men jeg valgte at tage ringen af, så det blev til to individuelle smykker. Jeg elsker det industrielle look den har. Og den fine, blanke sølvfarve gør, at den hverken bliver for rå eller for feminin.
4. Den sidste ring er nok min yndlings ud af alle ringe jeg ejer. Det unikke ved den er, at det er min bedste veninde som har lavet den. Hun lavede den faktisk for et par år siden. Dengang vi stadig havde sløjd i skolen. Den er ret så smuk og unik, synes jeg.

▲- Hvilken ring kan I bedst lide?▲


Knus, Yiyang

torsdag den 17. januar 2013

▲Feels like dreaming▲


▲Jeg har slet ikke fået takket jer, mine kære læsere! Jeg har på meget kort tid opnået 100+ følgere og det betyder vildt meget for mig! Jeg blogger jo fordi, at jeg elsker det. Og det er endnu dejligere at blogge, når der rent faktisk er folk, som gider at læse/se alt det jeg har på hjertet! Jeg er så taknemmelig. Så tak, tak, tak. Til gamle og til nye læsere! (Forresten er det nu tilgængeligt at følge mig på BlogLovin'. Kig nederst på siden).▲


Tusinde kys,
Yiyang

tirsdag den 15. januar 2013

Studs in action









▲Har nu tilføjet nogle nitter til noget af mit tøj og jeg er blevet meget tilfreds med resultaterne. Jeg synes, at de her basic ting var en smule kedelige før. Men nu synes jeg tværtimod, at de kan give et hver outfit et lille løft.▲

▲- Hvad synes I om resultaterne?▲

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲



▲Jeg har forresten også modtaget en pakke fra eBay i dag(yay)! Kan I mon gætte hvad det er?▲

mandag den 14. januar 2013

† Blackster for en dag †




Sko||River Island - Bukser||Pieces - Cardigan||H&M - T-shirt||Ukendt

Dangens outfit og mine nye sko in action! Har normalt aldrig sort på fra top til tå, men i dag ville jeg altså prøve noget nyt. Desuden fuldender leopard-printet outfittet rimelig meget! Elsker det!

- Hvad synes I?

søndag den 13. januar 2013

With a touch of a wild cat




▲Jeg har jo slet ikke fået vist jer min nye sko fra River Island! Jeg modtog dem for omkring en uge siden og er bare blevet mere og mere forelsket i dem lige siden. Jeg er seriøst hooked på det med dyreprint for tiden. Så leopard-printet på disse sko gør bare, at jeg elsker dem endnu højere. Jeg synes at de er virkelig fede og unikke. Og det bedste ved det hele er, at jeg købte dem på udsalg til (hold nu fast) kun 120 kr.!▲

- Hvad synes I om dem? 

lørdag den 12. januar 2013











▲Teenager▲ Frustration ▲Vrede▲ Irritation ▲Sorg▲ Stress ▲Teenager

fredag den 11. januar 2013

▲Almost forgot▲



 Shoot med Rebecca





Shoot med Cecilie

▲Jeg sad lige og kiggede alle mine mapper igennem for billeder, da jeg fandt disse overstående billeder. De er fra tidligere photo-shoots, og billederne bringer utroligt mange minder frem. Jeg glæder mig til, at vejret bliver en smule varmere, så jeg kan tage ud at udforske naturen med mit kamera om halsen og mine tætteste ved min side.▲

▲Rigtig god weekend!▲

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲Kram▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲