fredag den 28. juni 2013

Never thought I'd walk away with so much joy but so much pain

 






Billedestorm fra min dimission.

Jeg fyldes lige så stille med tomhed, imens jeg kigger billederne fra min dimission igennem. Det var det. Alle de fantastiske år og minder blev afsluttet. Tiden flyver af sted - og det er svært at følge med. Jeg kommer til at savne alle de fantastiske mennesker mere end noget andet. De har gjort sådan et kæmpe indtryk på mig, hver og en. Jeg har afsluttet et kapitel i mit liv og skal til at starte et nyt. Wow.

Nu skal lille jeg ud på nye eventyr. Jeg glæder mig.

tirsdag den 25. juni 2013

Vi Unge || Blogger-style

 



Da jeg blev ugens blogger på Vi Unges hjemmeside, tilbød de mig også, at komme med i bladet på siden "blogger-style". Det takkede jeg pænt ja til, og dette (efterhånden gamle) outfit endte med at komme i bladet.

I morgen (onsdag) står den på dimission. Der bliver 100% ikke sparet på tårerne. Jeg har så mange blandede følelser. Jeg glæder mig virkelig til at møde nye mennesker! Men det bliver godt nok svært, at tage afsked med de gamle kammerater.

mandag den 24. juni 2013

The Ⓡandom ones

Sidst jeg lavet et "random facts" indlæg var i Februar. Så nu synes jeg, at det er på tide med et nyt og random et! - Hvad synes I forresten om indlæg som dette?

◆ Jeg hader snegle - især snegle uden hus. Jeg har nærmest en snegle-fobi.
◆ Jeg er enormt følsom og bliver hurtigt rørt. Jeg kan græde til nærmest alle film. Om det så er en tegnefilm. (Jeg har grædt til filmen, Ted).
◆ Min all-time favorit film er en thailandsk film kaldet "A little crazy thing called love". Det er den sødeste film nogensinde! (Som jeg faktisk kan relaterede utrolig meget til). Kan virkelig anbefales! Søg på den på youtube.
◆ Får altid lyst til at blive rig og at flytte til "The Upper East Side", når jeg ser Gossip Girl!
◆ Er Justin Bieber & One Direction fan, hehe.
◆ Jeg er nærsynet og bruger derfor kontaktlinser (og briller).
◆ Har et utroligt godt bånd til mine klassekammerater. Det bliver VIRKELIG svært at skulle undvære dem i min hverdag.

mandag den 17. juni 2013

Summer favourites || Must haves




BH & neglelak||GinaTricot - Shorts & maxi kjole||Vero Moda - Solbriller & armbånd||H&M og DIY - Guldkæde||eBay 

Jeg har nu overstået min aller sidste eksamen, yay! Så nu er der dømt SOMMERFERIE! Ih, hvor er det bare rart. Alligevel kan jeg stadig ikke fatte, at jeg er gået ud af folkeskolen... Så underligt at tænke på.

Men på overstående billeder, ser I nogle af mine favoritter og must haves til sommer. Masser af neonfarver og bling bling!

torsdag den 13. juni 2013

WEEKDAY shopping



Har lige modtaget en masse lækker tøj fra Weekday.com! (Der er udsalg lige nu!) Jeg har allerede fået brug det godt og grundigt! I skal nok få det at se lidt bedre gennem nogle outfit billeder.

Status lige nu er, at jeg har været til to eksaminer og har nu kun én eksamen tilbage! Jeg glæææææder mig til at få den overstået! Jeg glæder mig til sommerferie, og til at starte på drømme-gymnasiet efter sommer! Men allerførst skal jeg til dimission, en begivenhed som jeg glæder mig enormt til, men på samme tid, ville jeg ønske, at dagen aldrig ville komme...

lørdag den 8. juni 2013

behind the scenes




Fact: Er nok et af de mest useriøse mennesker til tider.

søndag den 2. juni 2013

We gotta keep moving on



Jeg kan ikke rigtig forstå, at det hele er slut. De mennesker jeg har gået op ad hver dag i så mange år, skal jeg nu tage afsked med. Jeg føler mig helt tom, men er SÅ taknemmelig for alle de gode år. Min klasse er noget helt særligt og jeg vil bestemt aldrig glemme dem. Heldigvis bliver vi alle samlet en aller sidste gang til dimissionen!

"Never  thought I'd walk away with so much joy but so much pain"


Denne sang beskriver situation mere end perfekt! 

- Jeg havde ellers den bedste sidste skoledag! Vi startede dagen ud med fælles morgenmad hele årgangen. Så skulle vi fremføre showet, hvor min klasse lagde ud. Så gik det ellers vildt for sig ude i vandzonen, hvor ALLE blev gennemblødte. Senere tog vi ud og spiste kinesisk og om natten gav vi den vidst rimelig meget gas til feeeeeest! Det var den herligste dag!


"Memories I'll always save"