torsdag den 31. oktober 2013

kimono


Er helt tosset med min nye "kimono" fra H&M DIVIDED! Har længe ønsket mig en lignende og blev mega overrasket, da jeg fandt denne i H&M. Jeg er så vild med blomster-printet, og dét at den er så flowy.

mandag den 28. oktober 2013

it's too cold outside






Nøj, hvor jeg dog savner sommeren og den dejlige varme! Fra nu af bliver det kun koldere. Der er så mørkt og trist om morgenen, når jeg vågner. Ikke nok med det, stormer det jo også derud af i dag. Jeg glæder mig allerede til foråret.

søndag den 27. oktober 2013

smells like Dior

Mine to yndlings parfumer lige pt. De dufter utroligt godt begge to (og de er da også fine at se på)! Min absolut yndlings må være Dior Addict. Den er sød, men frisk og minder mig om sommer.

tirsdag den 15. oktober 2013

nelly & ombre nails

Nelly.com var så søde at forære mig et gavekort på 75 kr. som en fødselsdagsgave - det resulterede i denne blonde-bh. Jeg synes, at den er så fin (og behagelig)! Jeg har også prøvet at bevæge mig ud i noget "nail art", hvis man overhovedet kan kalde det det, haha... Øvelse gør mester!
Lille mig er 16 år nu, og derfor har jeg også ændret headeren! - Hvad synes I?

lørdag den 12. oktober 2013

shopping is cheaper than a psychiatrist



HURRA FOR EFTERÅRSFERIE!!! Har virkelig haft brug for at kunne slappe af og sove længe. Det bliver rart med en lille pause fra de lange moduler og mange afleveringer. For oven ser i de lækre sager, jeg fik med mig hjem efter en lille shopping tur med min mor.